Διαχείριση Ακινήτων

Η Clear Hands Property Management, με πολυετή εμπειρία στην διαχείριση πολυκατοικιών, επεκτείνει την δραστηριότητα στην διαχείριση κατοικιών ή διαμερισμάτων. Σας παρέχουμε έτσι την δυνατότητα να διαχειριζόμαστε για λογαριασμό σας το ακίνητο, που για λογούς απόστασης, έλλειψης χρόνου ή γνώσεων δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε αποτελεσματικά.
  • Φροντίζουμε και διαφυλάσσουμε την ακίνητη περιουσία σας.
  • Διασφαλίζουμε τα συμφέροντα σας.
  • Παρακολουθούμε τα έξοδα και αποστέλλουμε κατάσταση σε εσάς.
Συγκεκριμένα:
  • Αναλαμβάνουμε την οικονομική και τεχνική διαχείριση των ακινήτων σας.
  • Αναλαμβάνουμε την νομική διευθέτηση τους.
  • Αναλαμβάνουμε την ασφάλιση - εξασφάλιση της ακίνητης περιουσίας σας δια παντός κινδύνου.
  • Αναλαμβάνουμε μέσα από ένα ξεκάθαρο συμφωνητικό, να διεκπεραιώσουμε και να παρακολουθούμε την ακίνητη περιουσία σας με διαφάνεια και αξιοπιστία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σας αποδεσμεύσουμε από περιττές ενέργειες και από κάθε διαδικασία, απαλλάσσοντας σας από ένα μεγάλο βάρος και τυχόν απρόβλεπτες περιπέτειες. Η φιλοσοφία μας είναι να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και αξιόπιστα την περιουσία σας προασπίζοντας το συμφέρον σας και εξασφαλίζοντας την ηρεμία σας.

Οι Υπηρεσίες μας

Για ακίνητα προς εκμετάλλευση :


1. Εύρεση αξιόλογου και κατάλληλου ενοικιαστή, εφόσον το ακίνητο είναι προς εκμετάλλευση.

2. Κατάθεση του συμφωνητικού μίσθωσης στην εφορία έγκαιρα.

3. Επισκέψεις στο ακίνητο και επικοινωνία με τον διαχειριστή του κτιρίου.

4. Το προσωπικό της clear hands αναλάβει να παρακολουθεί τους λογαριασμούς ρεύματος, νερού, κοινοχρήστων, εφορία, κ.α. καθώς ελέγχει και φροντίζει για την τακτική πληρωμή όλων των λογαριασμών του ακινήτου σας.

5. Προγραμματισμός συντήρησης του ακινήτου, επισκευές έκτακτων ζημιών και ανάλυση της αναγκαιότητας αυτών.

6. Σας εκπροσωπούμε στην παραλαβή αλλά και στην παράδοση του ακινήτου και σε όποια άλλη συνεννόηση ή διαφωνία υπαρχή με τον ενοικιαστή.

7. Μετά την λήξη του συμβολαίου ενοικίασης κάνουμε έλεγχο του ακινήτου σας για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχουν ζημιές και μετά επιστρέφουμε στον ενοικιαστή την εγγύηση και παίρνουμε τα κλειδιά.

8. Έγγραφη ανάλυση σε εξαμηνιαία βάση η συντομότερα αν το επιθυμητέ των εσόδων – εξόδων του ακινήτου και την αποστέλλουμε σε εσάς.

9. Επιπλέον, παρέχουμε συμβουλές για τυχών αλλαγές ή βελτιώσεις προκειμένου το ακίνητο σας να μην χάνει την εμπορική του αξία.

Για ακίνητα κλειστά ή που επισκέπτεστε περιοδικά :


1. Επιθεώρηση και έλεγχος της κατάστασης του ακινήτου, σε τακτά διαστήματα.

2. Συλλογή λογαριασμών και αλληλογραφίας και ενημέρωση εξόφλησης αυτών.

3. Ενημέρωση σχετικά με τυχών βλάβες ή ζημιές και μετά από συμφωνία αντιμετώπιση αυτών.

4. Προετοιμασία του ακινήτου για να σας υποδεχθεί κατόπιν ενημέρωσης, όπως καθαρισμός, έλεγχος λειτουργίας εγκαταστάσεων ηλεκτρικού, νερού, τηλεφώνου, a/c κ.τ.λ.

5. Επιπλέον παρέχουμε και όλες τις υπηρεσίες πριν την άφιξη σας στο ακίνητό όπως λίστα super market, αερισμός ετοιμασία υπνοδωματίων κ.τ.λ.


Το γραφείο μας, έχει την δυνατότητα να παρέχει μερική ή και ολοκληρωμένη κάλυψη από τις αναφερόμενες υπηρεσίες, με στόχο να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον ιδιοκτήτη κάθε ακινήτου, σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του. Επίσης υπάρχουν έτοιμα πακέτα υπηρεσιών τα οποία μπορούμε να προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα σας βοηθήσει και θα σας κατευθύνει στην επιλογή σας.